POIM: 1,5 miliarde euro, valoarea fondurilor europene atrase în 2021

POIM: 1,5 miliarde euro, valoarea fondurilor europene atrase în 2021

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a atras în 2021 fonduri europene în valoare de 1,5 miliarde euro prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Cristian Roman, secretar de stat: „Este o realizare importantă în condițiile în care ținta inițială a fost de 728 milioane euro. Vrem ca în anul 2022 să încasăm de la Comisia Europeană, prin POIM, și mai mult: 1,8 miliarde euro. De altfel, am început noul an cu încredere și multă determinare. În această săptămână am semnat 19 noi contracte de finanțare pentru dotarea altor școli și spitale.”

Pe lista ultimelor beneficiare de fonduri figurează Primăria Municipiului Călărași și Școala Gimnazială nr. 1 din Belvciugatele după cum urmează:

Școala Gimnazială nr. 1, Belciugatele – Consolidarea capacității de a gestiona situatia pandemică. Valoarea totală: 748.454 lei

Municipiul Călărași – Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare in unitățile de învățământ. Valoarea totală: 6.545.084 lei

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.