S. Grindeanu: La Olteniţa sunt două probleme majore. Îmi doresc ca şi acea zonă să intre într-un proiect de modernizare

 S. Grindeanu: La Olteniţa sunt două probleme majore. Îmi doresc ca şi acea zonă să intre într-un proiect de modernizare

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat marţi la Călăraşi că în urma discuţiilor purtate recent cu primarul Costinel Milescu, la nivelul municipiului Olteniţa, au fost identificate două probleme majore privind infrastructura rutieră care ar putea fi soluţionate cu sprijinul nemijlocit al ministerului prin CNAIR.

„La Olteniţa sunt două probleme majore. Cea legată de varianta ocolitoare şi aici s-au făcut paşi şi cea legată de DN4 şi de accesul de la Bucureşti spre Olteniţa. Din păcate, nici unul din cele aceste două proiecte nu e prins pe Master Planul General de Transport, ceea ce înseamnă că nu e pe Planul Investiţional, adică trebuie identificate alte variante de finanţare.

V-am spus, pe varianta ocolitoare s-au făcut paşi importanţi. Chiar săptămâna viitoare va fi o bornă legată de varianta de lucru a traseului pe care o vom trimite către Municipiu şi-mi doresc ca şi acea zonă, repet cele 2 proiecte centura şi DN4, să intre într-un proiect de modernizare.”, a precizat ministrul Sorin Grindeanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.