M. Ciolacu: Domnul ministru al Finanţelor a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există pentru 2024

M. Ciolacu: Domnul ministru al Finanţelor a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există pentru 2024

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu există, la momentul actual, un proiect de ordonanţă de urgenţă cu măsuri fiscale pentru 2024 - aşa zisa "ordonanţă trenuleţ" - dar sunt date oficiale care atestă creşterea PIB-ului României pe primele nouă luni din acest an.

"Am observat că, în absenţa mea, domnul ministru al Finanţelor iarăşi nu s-a plictisit, a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există pentru 2024. Ceea ce există, însă, în realitate sunt datele privind creşterea PIB-ului pe primele nouă luni din acest an. Avem un avans de 2,2% cu care suntem pe locul trei în Europa. Creşterea pe trimestrul trei a fost solidă şi susţinută în continuare de investiţiile publice majore, de aceea şi astăzi vom suplimenta fondurile Ministerului Dezvoltării pentru a permite finalizarea tuturor investiţiilor prevăzute pe acest an", a declarat Marcel Ciolacu, vineri, în şedinţa de Guvern.

Mai multe detalii aici https://www.agerpres.ro/politica/2023/12/08/ciolacu-ministrul-finantelor-a-trebuit-sa-dezminta-iar-masuri-fiscale-care-nu-exista-pentru-2024--1216354

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.