Au fost demişi prefecţii şi subprefecţii USR PLUS

Au fost demişi prefecţii şi subprefecţii USR PLUS

Prim-ministrul Florin Cîţu anunţă că a aprobat în şedinţa de guvern de joi eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi.

Într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria, Cîţu a menţionat că atribuţiile prefecţilor vor fi preluate de subprefecţi.

"În şedinţa de guvern astăzi am aprobat şi eliberări şi numiri de prefecţi. Sunt 42 de decizii, 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, dar MAI va emite 14 ordine de ministru pentru preluarea de atribuţii. Nu numim alţi prefecţi sau alţi subprefecţi, vor fi preluate atribuţiile, situaţia rămâne aşa, exact ca la şi la secretarii de stat, nu se numeşte nimeni pe acele locuri, doar rămân posturi libere şi se preiau din atribuţii", a spus prim-ministrul.

Potrivit premierului, subprefecţii care vor prelua aceste atribuţii cunosc măsurile necesare în contextul pandemiei.

"În acest moment nu facem alte numiri, au preluat subprefecţii, care au fost şi ei implicaţi în această campanie zi de zi şi ştiu exact situaţia", a spus el.

În cadrul Prefecturii Călăraşi, unul din subprefecţii, Georgică Ştefan era susţinut de partidul condus de Cioloş şi Barna. Eliberarea acestuia din funcție s-a realizat în baza Hotărârii Nr. 954 / 09.09.2021, publicată în MOf nr. 864 / 09.09.2021.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.