Călărași | Consiliul Local, convocat miercuri, 4 octombrie, în ședință extraordinară

Călărași | Consiliul Local, convocat miercuri, 4 octombrie, în ședință extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, miercuri, 04.10.2023, ora 13.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS, cu următoarea ordine de zi:  

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al municipiului Călăraşi pe anul 2023.

2. Proiect de hotărâre privind neasumarea responsabilității organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor – cadru pentru achiziționarea produselor și prestarea serviciilor pentru derularea măsurilor educative prevăzute de ,,Programul pentru Şcoli al României”, de către Consiliul Local al Municipiului Călăraşi, respectiv Municipiul Călăraşi, pentru perioada anilor şcolari 2023 – 2029.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.