V. Iliuţă, prezent la şedinţa de consultare publică a Programului naţional de investiţii "Anghel Saligny”

V. Iliuţă, prezent la şedinţa de consultare publică a Programului naţional de investiţii "Anghel Saligny”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă a declarat pe pagina personală de Facebook că participă astăzi la şedinţa autorităților locale de consultare publică a Programului naţional de investiţii "Anghel Saligny", un program care va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim 6 ani.

„Informațiile necesare programului ne sunt aduse la cunoștință de Mircea Abrudean - secretarul general adjunct al Guvernului.

Am alături vicepreședinții Consiliului Județean Călărași și echipa de primari a județului interesați de ceea ce va însemna asfaltare de drumuri, canalizare şi apă, reabilitarea dispensarelor de la sate sau modernizarea căminelor culturale. Îmi doresc ca toate programele, cu finanțare guvernamentală sau cu bani europeni, să fie accesibile pentru toate localitățile județului, unele dintre ele nedezvoltate la nivelul anului 2021.

Dezvoltarea Călărașiului nu are culoare politică de aceea am răspuns invitației senatorului Ciprian Pandea și am convingerea că împreună putem moderniza fiecare colț al județului.”, se mai arată în mesajul postat pe FB.

anghelsaligny1

anghelsaligny2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.