V. Iliuţă: Chiar dacă deţin o funcţie în administraţia locală, asta nu înseamnă că eu nu trebuie să merg la acel ghişeu şi să respect legea

V. Iliuţă: Chiar dacă deţin o funcţie în administraţia locală, asta nu înseamnă că eu nu trebuie să merg la acel ghişeu şi să respect legea

Zilele acestea, președintele Consiliului Judeţean Călărași, Vasile Iliuţă, a fost surprins într-o ipostază inedită, aceea a omului de bună credinţă, stând la coadă  pentru a-şi schimba Cartea de identitate.

Prezenţa sa acolo n-a trecut neobservată nici de călărăşenii aflaţi la ghişeu, dar nici de  mediul politic. Atât colegii săi de partid cât şi adversarii au făcut o serie de speculaţii în legătură cu...viitorul său politic. O parte dintre ei, probabil, şi-au imaginat că la localele de anul viitor, Illiuţă ar fi interesat de o candidatură la...Primăria Călăraşi.

Ca să facem lumină pe acest subiect galben tumultos, i-am solicitat preşedintelui Iliuţă o “explicaţie”. „În primul rând, aş vrea să vă spun că am dorit să schimb Cartea de identitate pentru că deţin o locuinţă în municipiul reşedinţă de judeţ şi am considerat că e foarte normal să fiu alături de călărăşeni, de oamenii cu care împart de ceva vreme acest oraş. În al doilea rând, vă asigur că nu-i nimic senzaţional, ori nelalocul lui să stau la rând pentru a-mi schimba Cartea de identitate. Chiar dacă deţin o funcţie în administraţia locală, asta nu înseamnă că eu nu trebuie să merg la acel ghişeu şi să respect legea. În al treilea rând, aş vrea să pun capăt şi unor speculaţii care nu-şi au rostul. Sunt membru PNL, preşedinte al Consiliului Judeţean, cu susţinere PNL şi nu intenţionez să părăsesc acest partid. Vreau să-mi continui cariera în administraţia judeţeană, printr-un nou mandat de președinte al CJ Călărași, având în vedere proiectele demarate şi în curs de finalizare pe care le-am iniţiat susţinut de o echipă de oameni tineri, valoroşi care au învăţat să facă administraţie în beneficiul cetăţeanului. Sunt un om de echipă şi împreună vom munci pentru a menţine PNL pe primul loc în topul preferinţelor politice ale călărăşenilor. Duminică, va avea loc al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale iar obiectivul meu şi al întregii echipe liberale este obţinerea unui număr record de voturi din partea călărăşenilor pentru domnul preşedinte Klaus Iohannis. Am câştigat o bătălie, urmează a doua care e şi decisivă.” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Iliuţă.

Nu este prima dată când Vasile Iliuță iese din tiparul omului politic obișnuit, acest lucru detăşându-l de ceilalţi competitori.

iliutabuletin3

iliutabuletin4

iliutabuletin5

sursa foto capturră video