„Puciştii” îl vor cât mai departe de Călăraşi

„Puciştii” îl vor cât mai departe de Călăraşi

Eduard Grama figurează de multă vreme pe lista neagră a liberalilor care-i vor capu’ cu orice preţ. După ce l-au demonizat în spaţiul public, în ultimii 2 ani, i-au trimis recent şi ANFP-ul pe cap, doar – doar i s-o găsi vreun punct nevralgic cu care să-l scoată din schema CJ. Succesorul lui Vasile Iliuţă la cârma CJ Călăraşi, Valentin Barbu a primit mandat de la Drăgulin, Filipescu dar şi alţi liberali cu ştaif, să identifice rapid soluţia „legală” de îndepărtare a directorului Direcţiei Dezvoltare din Consiliul Judeţean. Isprava lor a ajuns şi la urechile politicienilor din Capitală.

În acest sens, „puciştii” fac tot posibilul măcar să-l detaşeze pe Grama undeva în ţară, cât mai departe de Călăraşi, pe o perioadă de 60 de zile. Până şi Drăgulin s-a deplasat joi la sediul Consiliului Judeţean ca să se asigure că „juriştii” Muşat şi Tudone vor găsi soluţia magică. Dar, „treaba” e destul de complicat dacă nu chiar imposibil de realizat! Din cel puţin 2 motive. Primul pentru că e funcţionar public şi al doilea întrucât e greu de crezut că există vreun CJ în ţară care să aibă un loc liber, în organigramă, în care să-şi desfăşoare activitatea potrivit funcţiei şi gradului său profesional. Dar în mintea lor...

Mai în glumă, mai în serios, Grama spune că ar fi tentat să plece dar doar la Prahova, tărâmul lui Iulian cel Bun, prieten devotat al poporului muncitor albanez, acolo unde „domneşte” peste IPJ-ul local un bun „amic” al său.

Dar până să-l facă colet, chiar în a doua sa zi de „domnie”, Vali Barbu le-a solicitat celor de la Direcţia Juridică şi Administraţie Publică să iniţieze „operaţiunea” de „abrogare / încetare a efectelor dispoziţiei de numire a lui Grama, ca reprezentant al Consiliului Judeţean / Judeţul Călăraşi, în AGA la societatea Ecoaqua SA. De ce? E limpede că le-a încurcat rău socotelile, Ecoaqua transformându-se de mult timp într-o vacă de muls pentru liberali.

Băi, domnilor, grăbiţi-vă! Că n-o s-aveţi parte doar de zile cu soare!