Luni s-a încheiat concursul “Dăm viaţă Prefecturii”. Câştigătorii vor fi premiaţi vineri, 22 decembrie

Dam viata Prefecturii 4

 

Luni s-a încheiat concursul “Dăm viaţă Prefecturii”, organizat de Consiliul Judeţean Călăraşi, prin Direcţia de Dezvoltare şi Relaţii Externe, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi şi Casa Corpului Didactic Călăraşi.

Până pe data de 18 decembrie, organizatorii au aşteptat ideile (proiecte, schițe, teme, fotografii, clipuri video) pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook a concursului, despre cum ar trebui să arate și despre utilitatea care ar trebui oferită acestei frumuseți arhitecturale.

Premiile oferite sunt următoarele:

Locul I - 1000 de lei

Locul II - 800 de lei

Locul III - 3 premii constând în Internet mobil gratuit timp de un an

Alte premii speciale

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de facebook a concursului și vor fi premiați vineri, 22 decembrie, de preşedintele Vasile Iliuţă, la Consiliul Județean Călărași, într-un cadru festiv.

 

,,Salut inițiativa Direcției de Dezvoltare și Relații Externe a Consiliului Județean Călărași de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean într-un proiect de o asemenea amploare. Invit elevii călărășeni să fie parte a acestui concurs și am încredere în puterea lor creativă."

Elena Mihăilescu, inspector general școlar

 

,,Palatul Administrativ înseamnă pentru Călărași o clădire simbol pe care ne-o dorim cu toții revitalizată. De aici a pornit ideea concursului, ca împreună autorități locale și comunitate să ne unim forțele și ideile pentru ca cel mai impozant monument istoric al județului să prindă viață. Îmbrățișez inițiativa echipei mele și am convingerea că împreună vom determina implicarea tuturor factorilor decizionali în finalizarea acestui obiectiv emblematic pentru județ."

Eduard Grama, director Direcția de Dezvoltare și Relații Externe