CJ Călărași | Locuințele pentru medici au fost repartizate

CJ Călărași | Locuințele pentru medici au fost repartizate

Nouă medici au primit astăzi noile locuințe ANL, urmând ca cele rămase disponibile să se repartizeze într-o a doua sesiune.

20 de apartamente cu două camere, 5 apartamente cu 3 camere și 5 garsoniere au fost construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), destinate închirierii pentru specialişti din domeniul sănătăţii.

Consiliul Județean Călărași a pus la dispoziție terenul și a finanțat suma necesară rețelelor tehnico - edilitare: alimentare cu apă, canalizare, gaze naturale, electricitate, circuite carosabile și pietonale, spații verzi.

Cei ce le vor primi le pot păstra doar atâta timp cât muncesc în județul Călărași.

"Pentru Consiliul Județean Călărași sănătatea reprezintă o prioritate. Este un lucru extraordinar să putem acorda astfel de locuințe, pentru ca medicii să rămână la Călărași să profeseze. Primii locatari sunt medici cu copii, alții doar căsătoriți. Încercăm să atragem și în felul acesta, pe lângă condițiile de muncă civilizate, medici care să vină să lucreze pentru călărășeni", - președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Sursa Facebook Consiliul Judetean Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.