CJ Călăraşi | S-a semnat contractul de finanţare pentru modernizarea drumului judeţean DJ 311

CJ Călăraşi | S-a semnat contractul de finanţare pentru modernizarea drumului judeţean DJ 311

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a semnat, astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor și Administrației Publice, alături de secretarul de stat Marcel Alexandru Stoica contractul de finanţare pentru Modernizarea drumului județean DJ 311, Arțari km0+000-Nicolae Bălcescu km 17+650.

Proiectul a fost depus spre finanțare în luna noiembrie 2021, iar in luna iulie 2022 a fost aprobat în cadrul Programului Național Anghel Saligny.

Valoarea totală a proiectului este de 106.144.113.85 lei, iar valoarea totală alocată prin Programul National Anghel Saligny reprezintă 102.514.735,15 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.