Dunărea / Dan Alexa: Din punctul meu de vedere, un meci împotriva Stelei e unul special!

Dunărea / Dan Alexa: Din punctul meu de vedere, un meci împotriva Stelei e unul special!

Puţine ore ne mai despart de startul partidei Dunărea – FCSB, programată sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14.00, la Călăraşi pe arena Ion Comşa.

Antrenorul „galben – albaştrilor”, Dan Alexa a declarat în conferinţa de presă premergătoare jocului că orice confruntare cu FCSB e specială şi le-a transmis elevilor săi abordeze meciul cu încredere, la victorie. „Din punctul meu de vedere, un meci împotriva Stelei e unul special. Spun asta şi ca fost jucător dar şi acum ca antrenor, părere pe care o împart toţi antrenorii echipelor care joacă împotriva ei. Îţi doreşti să-ţi măsori forţele cu cei mai buni. Vreau să trag un semnal de alarmă şi în direcţia jucătorilor mei.  Astfel de meciuri îţi dau valoare, îţi aduc glorie. Nici nu mai contează banii ci faptul că se uită la tine foarte multă lume. Am înţeles că vor veni selecţionerul României, Cosmin Contra şi antrenorul echipei de tineret, Mirel Rădoi. E un punct de atracţie meciul ăsta. Sper să ne ridicăm la nivelul partidei şi să jucăm fără trac.” a spus Alexa care a concluzionat „Într-un meci cu Steaua, cel mai mult de pierdut au cei de la Steaua”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.