Futsal / Dunărea Călăraşi, pe podium la finalul campionatului!

Futsal / Dunărea Călăraşi, pe podium la finalul campionatului!

Futsal Club Dunărea Călăraşi traversează o primăvară de neuitat. După ce au intrat pe 17 martie în posesia Cupei României, la Călăraşi, învingând în finală pe United Galaţi, Şoty&Co au câştigat joi, tot la Călăraşi, şi bătălia pentru locurile 3-4 în cadrul play – off-ului ligii I învingând cu 3-1 pe Autobergamo Deva, un alt nume de marcă din futsalul românesc.

 

După o primă repriză albă în care fiecare dintre combatante şi-a trecut în cont cel puţin o bară, Dunărea şi Autobergamo au găsit fiecare, în repriza secundă, şi drumul spre gol. În minutul 23, spaniolul Jordas Vives a făcut spectacol marcând din apropiere un gol de poveste pentru Deva. Împinsă de la spate de un public entuziasmant, elevii lui Marian Şotârcă, de data asta doar antrenor, l-au învinsă prima oară pe portarul oaspeţilor şi al naţionalei, Vlad Iancu, în minutul 30, prin reuşita lui Cesar Ribeiro care a înscris în urma unei lovituri de la 6 metri, lateral stânga.

Devenii încasează al doilea gol după nici 2 minute, Yanez Galan, golgeterul “galben – albaştrilor” învingându-l şi el Iancu.

Partida se încinge, Autobergamo fiind nevoită să scoată pentru a 3-a oară balonul din plasă în minutul 38, reuşita purtând autograful lui Paulo Pinto.

Promisiune onorată! Dunărea se impune cu 3-1 şi ocupă finalmente locul 3, intrând în posesia medaliilor de bronz. O nouă premieră după câştigarea Cupei în urmă cu 53 de zile!

Cel mai bun jucător al Finalei Mici a fost desemnat internaţionalul nostrum Marian Plugaru, care a primit din partea viceprimarlui Viorel Ivanciu şi un trofeu simbolic. De asemenea, Yanez Galan, excelentă achiziţie a Dunării, a primit trofeul pentru “Cel mai bun marcator” iar George Tomescu a fost “gratulat” cu trofeul pentru întreaga carieră. Tomescu a făcut parte din prima echipă naţională a ţării noastre care a disputat primul joc international în urmă cu 16 ani!

Futsal Club Dunărea Călăraşi a scris joi o nouă pagină de istorie. La capătul unui sezon pe care l-a început sub semnul incertitudinii, echipa noastră a obţinut două “distincţii” extrem de importante: medalia de broz a campionatului şi Cupa României, ambele, în premieră!

Felicitări tuturor!

 

Dunărea Călăraşi – Autobergamo Deva 3-1

Au marcat: Cesar Ribeiro (30), Yanez Galan (32), Paulo Pinto (38) / Jordas Vives (23)

Dunărea: 82. Eugen Cinaru – 7. Marian Plugaru, 2. Ionuţ Movileanu, 14. Yanez Galan, 17. Thyago Monteiro.

Rezerve: 21. Igor Garcia – 4. Andrei Ghiuţă, 12. Paulo Pinto, 5. Robert Vârlan, 3. George Tomescu, 15. Cesar Ribeiro, 10. Stefan Krstic, 87. Gabriel Şerban, 9. Gelu Niţu.

Antrenor: Marian Şotârcă

Autobergamo: 1. Vlad Iancu – 2. Adrian Pânzaru, 8. Andre Luis Sasse, 3. Attila Biro, 23. Jordas Vives Antoni. Rezerve: 9. Ion Anton, 5. Vlad Costea, 16. Denis Mihoreanu, 11. Patrick Puiuţ.

Antrenor: Adrian Moţ

Au arbitrat: Florin Aurelian Macovei (Galaţi) – Ionuţ Smeu (Brăila). Rezervă: Ionuţ Cojocaru (Galaţi).

Observatori: Petre Radu, Marius Mititel (ambii Bucureşti).

dunareadeva312

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.