CSM Olteniţa este noua deţinătoare a Cupei României – Faza judeţeană!

CSM Olteniţa este noua deţinătoare a Cupei României – Faza judeţeană!

CSM Olteniţa este noua deţinătoare a Cupei României – Faza judeţeană la fotbal. Miercuri după-amiază, pe arena Venus din Independenţa, echipa antrenată de Răzvan Huzuneanu s-a impus cu 3-1 în faţa celor de ACS Roseţi, intrând astfel pentru prima oară în posesia trofeului. Finalista din sezonul precedent a deschis scorul în minutul 13 după reuşita lui Ţeicu, păstrând avantajul până în minutul 55 când a fost egalată de Al. Alexa. CSM şi-a concretizat dominarea trecând la timonă în minutul 76. Lambă este faultat în suprafaţa de pedeapsă, penalty-ul fiind transformat de Udrea. Tot el avea să înscrie şi golul 3 în minutul 90, dubla aducându-i şi titlul de „Cel mai bun jucător al finalei”.

Victoria Olteniţei e de bun augur înaintea primulului joc din cadrul barajului de promovare în L3. CSM va debuta sâmbătă, de la ora 17.30 de minute urmând a se duela cu Viitorul Domneşti, la Buzău, pe arena Gloria.

ACS Roseţi pierde pentru a doua oară consecutiv şansa de a intra în posesia trofeului însă merită apreciată pentru eforturile financiare depuse de a onora competiţia.

În pauză, şeful AJF Călăraşi, Dorinel Dincă a înmânat şi trofeul de campioană, în premieră transmisibil, echipei Venus Independenţa.

Dincolo de spectacolul din teren merită subliniat şi efortul extraordinar al conducerii AJF de a organiza finala în condiţiile impuse de protocolul medcal.

În urma acestui joc s-a tras cortina şi peste sezonul fotbalistic 2019 – 2020, un sezon puternic afectat de consecinţele nefaste ale pandemiei de coronavirus.

29.07.2020 / Finala Cupei României – Faza judeţeană, Ediţia 2019 / 2020

CSM Olteniţa – ACS Roseţi 3-1

Au marcat: A. Alexa (55), R. Udrea (76 – pen., 90) / I. Ţeicu (13)

finala2

finala3