AJF Călărași | Se știu primele 5 echipe calificate în sferturile Cupei României – faza județeană

AJF Călărași | Se știu primele 5 echipe calificate în sferturile Cupei României – faza județeană

Sâmbătă au avut loc primele 5 partide din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – faza județeană, competiție organizată de AJF Călărași.

La Luica, Avântul a cedat greu cu 2-3 în fața celor de la Steaua Radovanu care merg mai departe în etapa următoare. Tot în sferturi va juca și Dunărea Ciocănești care s-a impus cu emoții la Chiselet în fața Voinței cu 4-3, după prelungiri. În etapa anterioară, Voințăa a depășit-o pe Unirea Mânăstirea cu 4-2!.

Venus Independența a stabilit scorul zilei câștigând cu 8-0 în fața vecinilor de la Victoria Potcoava.

Victoria Chirnogi este a 4-a echipă care se va afla pe tabolul sferturilor de finală după ce a câștigat la Căscioarele cu 4-0 în fața Viitorului. Și Spicul Vîlcelele se va alinia la startul sferturilor de finală câștigând detașat confruntarea de la Ștefan Cel Mare, 7-0 cu Conpet.

Duminică, 3 martie sunt programate ultimele 3 întâlniri. De la ora 13.00, Phoenix Ulmu speră să producă surpriza forțând pătrunderea în sferturi în dauna Viitorului Sărulești.

ACS Viitorul Ileana 3 va juca acasă la Florica cu Gloria Fundeni, favorită la calificare, meciul fiind programat de la ora 14.00. Tot de la aceeași oră, AS Gâldău și ACS Roseți se vor bate pentru cel de-al 8-lea loc calificant pe tabloul sferturilor de finală.

Sâmbătă, 2 martie 2024

Avântul Luica - Steaua Radovanu 2-3

Voința Chiselet - Dunărea Ciocănești 3-4 (d. prel.)

Victoria Potcoava - Venus Independența 0-8

Viitorul Căscioarele - Victoria Chirnogi 0-4

Conpet Ștefan Cel Mare - Spicul Vîlcelele 0-7

Duminică, 3 martie 2024

Ora 13.00 Phoenix Ulmu - Viitorul Sărulești

Ora 14.00 ACS Viitorul Ileana 3 - Gloria Fundeni

Ora 14.00 AS Gâldău - ACS Roseți

Echipele bolduite s-au calificat în etapa sferturilor de finală.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.