Echipele vor decide până pe 4 iunie ce se va întâmpla cu competiţiile de seniori „patronate” de AJF Călăraşi

Echipele vor decide până pe 4 iunie ce se va întâmpla cu competiţiile de seniori „patronate” de AJF Călăraşi

Printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, AJF Călăraşi anunţă că până pe 4 iunie, în baza unui chetionar, reprezentanţii tuturor echipelor afiliate vor decide ce se va întâmpla cu campionatele ligii a 4-a, respectiv ligii a 5-a.

O zi mai târziu, va fi convocat Biroul Executiv care va analiza punctele de vedere exprimate urmând să se stabilească atunci scenariul de urmat. „În sedinta Biroului Executiv al A.J.F. Calarasi, din data de 22.05.2020, fiind prezenti 5 membri, au avut loc discutii referitoare la posibilitatea reluarii campionatelor Ligii 4 si Ligii 5 si au fost discutate posibile variante, urmand ca fiecare club sau asociatie sa primeasca un chestionar la care trebuie raspuns pana la data de 04.06.2020.

În data de 05.06.2020 va avea loc sedinta Biroului Executiv in care se vor analiza raspunsurile si stabilirea uramatorilor pasi de urmat. Alte date concrete nu s-au putut stabili din cauza incertitudinii care este la nivel national.” este mesajul postat pe contul de Facebook al forului fotbalistic judeţean.