AJF Călărași | Se știu și ultimele 7 echipe calificate în T3 al Cupei României – faza județeană

AJF Călărași | Se știu și ultimele 7 echipe calificate în T3 al Cupei României – faza județeană

La sfârșitul săptămânii trecute, AJF Călărași a programat și ultimele 7 partide rămase restante (amânate din cauza vremii nefavorabile de la finele lunii noiembrie 2023) din cadrul turului 2 al Cupei României – faza județeană. S-au desfășurat doar 5, în alte 2 oaspeții calificându-se mai departe prin neprezentare. E vorba de Gloria Fundeni (aversara CS Fortuna Tămădău) și Avântul Luica (adversar Partizan Crivăț).

Sâmbătă, Voința Chiselet a trecut de Unirea Mânăstirea, scor 4-2, Șoimii Unirea a cedat cu 0-3 în fața Avântului din Gâldău iar Victoria Potcoava a învins-o clar cu 8-1 pe Unirea Dragalina.

Duminică, Unirea Dragalina 2 a cedat cu 1-5 în fața celor de la ACS Roseți iar Conpet Ștefan cel Mare s-a calificat în T3 după ce a învins-o pe Avântul Pietroiu.

La finele anului trecut s-au calificat: Dunărea Ciocănești (L4), Phoenix Ulmu (L5), Steaua Radovanu (L4), Venus Independența (L4), Spicul Vîlcelele (L4), Steaua Lupșanu (L5), Viitorul Căscioarele (L4), Viitorul Sărulești (L4), Victoria Chirnogi (L4), Viitorul Ileana (Florica) (L5).

Rezultate Turul 2 Cupa României – Faza județeană

Sâmbătă, 24 februarie

CS Fortuna – Gloria Fundeni (L4) 0-3

Voința Chiselet (L5) – Unirea Mânăstirea 4-2

Șoimii Unirea – AS Gâldău (L5) 0-3

Victoria Potcoava (L5) – Unirea Dragalina 8-1

Duminică, 25 februarie

Avântul Luica (L5)  – Partizan Crivăț 3-0 (N)

Unirea Dragalina – ACS Roseți (L4) 1-5

Avântul Pietroiu – Conpet Ștefan cel Mare (L4) 0-1

Echipele bolduite s-au calificat în etapa imediat următoare.

Meciurile din cadrul turului 3 vor avea loc la finele acestei săptămâni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.