Dunărea | A. Bedea, pe cale să-și rezilieze contractul

Dunărea | A. Bedea, pe cale să-și rezilieze contractul

Adrian Bedea este pe cale să-și rezilieze contractul cu Dunărea Călărași. Mijlocașul sosit la Călărași în urmă cu un an de la Minaur Baia Mare n-a acceptat reducerea salarială propusă de conducerea clubului aflat în insolvență.

În vârstă de 26 de ani, Bedea a bifat în noul sezon al ligii a 2-a 6 prezențe (de 5 ori a fost integralist – 526 de minute) marcând și un gol în partida cu Politehnica Timișoara, pierdută acasă cu 3-1. Bedea n-a mai jucat în ultimele 3 etape.

Din aceleași motive se pare că și Alex Stoica, venit în vară de la Unirea Constanța, ar intenționa să se despartă de gruparea din B-dul Republicii, 39.

În ultima perioada, mai mulți jucători au ales să pună capăt înțelegerilor cu Dunărea din cauza salariilor diminuate. E vorba de Vasile Gheorghe, George Cotigă, Marius Fotescu, Alexandru Ciucur, Gelu Velici, Bogdan Șandru și Bodo Kanda.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.