M. Dulce: Cu siguranţă, echipa se va înscrie anul viitor în campionat

M. Dulce: Cu siguranţă, echipa se va înscrie anul viitor în campionat

Primarul Marius Dulce a explicat recent motivele care au stat la baza neînscrierii echipei de handbal masculin AHM Călăraşi 2021 în campionatul Diviziei A (liga a 2-a) începând cu sezonul competiţional 2021-2022.

„Am vrut să începem activitatea în acest an competiţional 2021-2022, pregătisem tot. Dacă vă uitaţi şi în buget, prinsesem şi o sumă de bani. Dar la un moment dat s-a rupt filmul. Cel care se ocupa de obţinerea aprobărilor pentru afilierea asociaţiei la federaţie n-a mai avut comunicare cu cei din AGA. Am făcut şi o adresă la FRH în care ni s-a răspuns că termenul de înscriere era tardiv. Dar cu siguranţă vom relua anul viitor diligenţele iar echipa se va înscrie în campionatul Diviziei A.”, a precizat, joi, Dulce care a mai adăugat că bugetul ce fusese alocat asociaţiei a fost şi va fi utilizat pentru finanţarea unor investiţii de interes local. „Bugetul care a fost alocat handabalului a fost redirecţionat către investiţiile pe care le-am iniţiat în oraş. Vom moderniza locurile de joacă pentru copii. Avem ce să facem cu aceşti bani. Sunt foarte multe de făcut în Călăraşi!”, a conchis primarul municipiului Călăraşi

Pe 27 aprilie 2021, Consiliul Local municipal a aprobat cu 17 voturi „pentru” şi 4 „împotrivă” Hotărârea nr. 58 privind asocierea Municipiului Călăraşi cu Judeţul Călăraşi şi Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi în vederea constituirii Asociaţiei de Handbal a Municipiului Călăraşi 2021. Reprezentanţii Municipiului Călăraşi în Adunarea Generală a Asociaţiei respectiv Consiliul Director sunt consilierii locali Stelian Aldea şi Carmen Filimon.

În Divizia a evoluează în acest moment 32 de echipe împărţite în 4 Serii.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.