CASA Liga 1 | Echipa etapei a 20-a

CASA Liga 1 | Echipa etapei a 20-a

LPF a dat publicității astăzi componența echipei etapei a 20-a a ligii 1. Din “11-le” ideal fac parte câte doiă jucători de la CFR Cluj, FCSB și FC Argeș și câte unul de la Viitorul, Dinamo, FC Botoșani, Sepsi și FC Voluntari.

Antrenorul echipei a fost ales Ionel Gane (Dinamo București).

PORTAR

Cătălin Căbuz (Viitorul / 24 de ani) – A făcut o partidă mare pe stadionul Marin Anastasovici, ajutându-și echipa să plece cu un punct.

FUNDAȘI

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) – A marcat golul victoriei și a tras echipa după el la Arad.

Denis Haruţ (FC Botoşani / 21 de ani) – Impecabil în faza defensivă! A participat cu succes și la fazele de dezvoltare.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – A deschis scorul într-un moment dificil al clubului, cu mulți dintre titulari afectați de coronavirus.

Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Este o legendă a clubului clujean! Străinul cu cele mai multe meciuri din istoria campionatului românesc și-a respectat cartea de vizită și în partida cu Chindia.

MIJLOCAȘI

Olimpiu Moruţan (FCSB / 21 de ani) – Evoluția sa din meciul cu Poli Iași se poate caracteriza printr-un singur cuvânt: strălucitoare! A marcat, de asemenea, un gol superb în minutul 67.

David Meza Colli (FC Argeş / 32 de ani) – Paraguaianul și-a regăsit încrederea și constanța în joc.

Antoni Ivanov (FC Voluntari / 25 de ani) – Și-a băgat echipa în meci cu un gol în debutul reprizei secunde. Bulgarul, împrumutat de la Universitatea Craiova, pare să se simtă excelent la Voluntari.

Adrian Păun (CFR Cluj / 25 de ani) – A marcat golul victoriei și arată o creștere de formă îmbucurătoare.

ATACANȚI

Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) – A marcat primul său gol în CASA Liga 1 și a dat o pasă decisivă. Cifre statistice impresionante în ultimele etape.

Cephas Malele (FC Argeş / 27 de ani) – A marcat golul egalizator al echipei sale. Fotbalistul elvețian născut în Angola este greu de ținut în fața porții.

ANTRENOR

Ionel Gane (Dinamo / 49 de ani) – A reușit să facă un grup unit din fotbaliști debusolați. Are meritul de a fi gestionat perfect o deplasare grea, pe terenul unei echipe care prestează un fotbal de calitate.

Sursa www.lpf.ro