CSS Călărași / Medalie de argint la Campionatul Național de sală la atletism cadeți

CSS Călărași / Medalie de argint la Campionatul Național de sală la atletism cadeți

Sala de atletism Ioan Soter din București a fost gazda, în acest weekend, a finalei Campionatului Național de juniori 2 (2002-2003), competiție la care au participat și 4 sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Călărași.

După o prestație deosebită, atletul Lică-Mihai Ștefan, pregătit de prof. Marius Tătaru a cucerit titlul de vicecampion național în proba de triplusalt, cu o performanță ce reprezintă un nou record personal - 13,80 m. Ultima săritură din concurs, peste 14 m, ar fi putut să îi aducă chiar titlul, dacă nu ar fi depășit pragul cu câțiva centimetri. Și în a doua zi de concurs, de această data în proba de lungime, el s-a clasat pe locul 5, cu o performanță de 6,34 m, tot record personal, la doar 4 cm de medalia de bronz.

Au mai participat, în proba de 800 m, Grama Antoniu (2:07.70), Scorcealov Andrei (2:11.73), pregătiți de prof. Daniela Sturz și juniorul 3 Pricopi Sorin (2:15.75) din Oltenița, pregătit de prof. Mihai Secătureanu.

Rezultatele la Campionatele Naționale de sală sunt deosebite pentru sportivii noștri, în contextul în care aceștia nu au deloc posibilitatea de a se antrena specific în perioada de iarnă, Călărașiul nedispunând de o sală adecvată pentru atletism sau măcar o pistă sintetică!

Pentru atleți urmează finalele Campionatelor Naționale de sală pentru copii 1 (2006-2007) în 23 martie la București, precum și finala Campionatului Regional de sală copii 2 și 3 (2008-2009) la Câmpulung, in 6 aprilie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.