Box / Tavi Dobre urcă azi în ring la CE de juniori de la Anapa (Rusia). Să-i ţinem pumnii!

Box / Tavi Dobre urcă azi în ring la CE de juniori de la Anapa (Rusia). Să-i ţinem pumnii!

În perioada 9-17 octombrie se va desfăşura în Rusia la Anapa Campionatele Europene de Juniori (băieţi şi fete) la box, competiţie la startul căreia se va alinia şi talentatul pugilistul Tavi Dobre (cat. 50 kg - foto jos), de la CSM Călăraşi.

Antrenat la club de Valentin şi Georgian Anghel, Dobre va urca în ring azi, după ora locală 18.00 pentru a-l întâlni pe georgianul, Luka Nikabadze care în primul tur a trecut de Vladislav Gorbatiuc (Republica Moldova) cu 4-1. Astăzi a avut loc deschiderea oficială a Campionatului European de Box din regiunea Anapa, Rusia! Sportivul călărășean, Dobre Tavi urmează să boxeze cu reprezentatul Georgiei, Nikabadze Luka” este mesajul transmis pe o reţea de socializare de antrenorii lui Tavi Dobre.

Dacă îl va învinge pe georgian, Tavi Dobre se va întâlni în turul următor cu învingătorul dintre Omer Korkut (Turcia) şi Ayrat Muslimov (Rusia). “Dacă va trece de acesta în drumul către medalie va mai întâlni învingătorul dinte turcul, Korkut Omer sau reprezentatul ţării gazde, Muslimov Ayrat!!! Alături de tine campionule! Mult succes, lupta pentru tine, pentru oraşul tău şi pentru ţara care o reprezinţi!” se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

La această ediţia a CE a participat şi sportiva de la CSM Călăraşi, Loredana Marin (cat. 63 kg) care, din păcate, a fost învinsă încă din primul tur de irlandeza, Leanne Mary Murphy cu scorul de 4-1. Murphy se va duela în continuare cu Fruszina Loretta Botos (Ungaria).

Tavi Dobre

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.