Box / Tavi Dobre, învins la CE de juniori!

Box / Tavi Dobre, învins la CE de juniori!

Pugilistul călărăşean, Tavi Dobre (cat. 50 kg), a fost învins miercuri seară la CE de juniori desfăşurat în aceste zile în Rusia la Anapa. Sportivul de la CSM, antrenat de Valentin şi Georgian Anghel a fost depăşit în optimi de georgianul, Lika Nikabadze, decizie 5-0. Învingătorul va boxa în sferturi cu rusul Ayrat Muslimov, duelul fiind programat sâmbătă, 13 octombrie.

În ciuda eşecului, Tavi Dobre rămâne o speranţă certă a boxului românesc juvenil şi avem credinţa că visul său de a deveni cel mai bun din Europa dar şi în lume va deveni în cel mai scurt timp realizabil. Antrenorii săi de la club, Valentin Anghel şi Georgian Anghel îi cunos foarte bine potenţialul şi ştiu că într-o bună zi, Tavi Dobre „va exploda” în pugilatul intern şi internaţional.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.