N. Bașfalion: Prima ediție de fitness-challenge de la Călărași a fost un real succes

N. Bașfalion: Prima ediție de fitness-challenge de la Călărași a fost un real succes

Prima ediție de fitness-chalenge organizată sâmbătă, 4 februarie, la Călărași s-a bucurat de un real succes, participanții la competiție arătând abilități impresionante.

“Suntem încântați de rezultatele acestui eveniment și ne dorim să continue această tradiție, pentru a încuraja sportivii și comunitatea din Călărași să își mențină stilul de viață activ și sănătos. Atmosfera concursului-demonstratie a fost deosebită, atât concurenții cât și susținătorii prezenți au creat acel spirit de fair-play, de bucurie. În plus, evenimentul a adus împreună oameni din toate categoriile de vârstă, creând o atmosferă de susținere și încurajare pentru toți participanții. Această atmosferă pozitivă a făcut ca toți concurenții să se simtă confortabil și motivați să își îmbunătățească performanțele.”, a declarat președintele CS Fortus Călărași, Nelu Bașfalion.

Competiția a adunat la start un număr de 17 sportivi. Cei mai mulți dintre ei au venit din Călărași, dar au existat sportivi și din alte orașe , precum Fundulea, care a adus un sportiv talentat și trei din Fetești, care au generat o provocare suplimentară celor din Călărași.

Clasamentul:

Junioare:

- Locul I: Soare Iona-Andreea

Juniori:

- Locul I: Bunghez Mihai

- Locul II: Iorga Sebastian-George

- Locul III: Pascu Teodor-Daniel

- Locul IV: Crăciun Alin-Ștefan

- Locul V: Zară Cristian-Andrei

- Locul VI: Ionescu Gabriel

- Locul VII: Constantinescu Mario

- Locul VIII: Bratu Nicolae

Senioare:

- Locul I: Cană Florina

- Locul II: Bologan Adina

- Locul III: Zeciu Violeta

- Locul IV: Nicolae Angelica

- Locul V: Bărbuceanu Oana

Seniori:

- Locul I: Șerban Florin

- Locul II: Petcu Georgian

- Locul III: Dincă Alexandru

Arbitrajul a fost asigurat de:

Dan Pandelea - arbitru international fitness-challenge, coordonatorul comisiei fitness-challange din cadrul FRCF care a adus experiența sa în acest domeniu,

Nelu Bașfalion, membru în Biroul Federal al FRCF care a adus suport în asigurarea unui arbitraj echitabil și corect

Rareș-Ionuț Bașfalion și Lucian Arpășanu, sportiv de performanță al CS Fortus Călărași.

“Sper ca acest concurs de Fitness-Challenge organizat de FRCF la Călărași a avut un impact pozitiv asupra participantilor si a promovat un stil de viață activ și sănătos. Acest lucru arată ca există preocupare din partea FRCF și a dlui Președinte al FRCF GABRIEL TONCEAN pentru grija față de oameni și starea lor de sănătate astfel încât să poată trăi o viață activă și sănătoasă.”, a mai adăugat Nelu Bașfalion care a conchis “Este minunat că Redis Nutriție căreia îi mulțumim susține sportivii prin oferirea premiilor în suplimente nutritive. Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat și sperăm că acest sponsor va fi prezent și la viitoarea ediție organizată la Călărași. În concluzie, prima ediție de fitness-challenge la Călăraș a fost un real succes și a arătat cât de mult poate fi încurajată atitudinea pozitivă prin intermediul sportului și al sănătății.”

basfalionchallenge2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.