V. Iliuță: În cel mai scurt timp legea va fi modificată

V. Iliuță: În cel mai scurt timp legea va fi modificată

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță a anunțat joi că în perioada imediat următoare noul Executiv va proceda la modificarea legislației astfel încât numirea în funcție a conducătorilor serviciilor publice deconcentrate să se realizeze pe criterii politice așa cum s-a întâmplat și în cazul prefecților și subprefecților. “În termenul cel mai scurt va fi modificată legea astfel încât directorii de deconcentrate să fie numiți politic ca și prefecții și subprefecții. Va fi o lege care va da posibilitatea directorilor să se alăture partidelor politice pentru susținerea programului de guvernare. a spus Iliuță care a recunoscut că în momentul de față politicul întâmpină dificultăți în ceea ce-i privește pe directorii care au fost promovați în funcțiile de conducere în urma câștigării concursurilor de recrutare.

În plan local, potrivit lui Iliuță, PSD-ului ar trebui să revină în urma protocolului încheiat cu PNL deconcentratele care fac parte din ministerele conduse de miniștrii partidului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.