V. Iliuță: Astăzi mi-am depus candidatura. Împreună cu echipa Partidului Social Democrat pe care o conduc doresc să continuăm proiectele începute

V. Iliuță: Astăzi mi-am depus candidatura. Împreună cu echipa Partidului Social Democrat pe care o conduc doresc să continuăm proiectele începute

Liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță și-a depus astăzi la Biroul Electoral Județean candidatura la președinția Consiliului Județean Călărași, funcție pe care o ocupă, fără întrerupere, din vara anului 2016. Însoțit de primari, șefi de deconcentrate, consilieri județeni, Iliuță a declarat: ”După cum ați văzut în spațiul public s-a vorbit de validarea sau nevalidarea președintelui Consiliului Județean.

În luna martie, eu, împreună cu primaruil Marius Dulce, am fost validați de către Consiliul Politic Județean să fim nominalizați pentru a fi validați la nivel național de către Consiliul Politic Național să candidăm pentru funcția de președinte al CJ Călărași iar Marius Dulce pentru funcția de primar al municipiului Călărași. Aceste două funcții sunt validate de Consiliul Politic Național.

Astăzi mi-am depus candidatura. Împreună cu echipa Partidului Social Democrat pe care o conduc doresc să continuăm proiectele începute. Sunt unul din oamenii care vin din administrație. Am atras foarte mulți bani în județ în calitate de președinte al Consiliului județean. Am deschis foarte multe investiții, în școli, străzi, spitale, protecție socială. Toate astea se datorează experienței mele în administrație și de aceea astăzi împreună cu echipa pe care o conduc vreau să continuăm proiectele începute în județul Călărași.”

Ce a fost pe 27 septembrie 2020

1. Vasile Iliuță (PSD): 57.100 voturi (44,58%)

2. Valentin Barbu (Alianța PNL – USR Călărași): 51.127 voturi (39,92%)

3. Simona Vlădica (PMP): 7.278 (5,68%)

4. Răzvan Meseșeanu (Pro România): 5.430 voturi (4,23%)

5. Leontin Constantinescu (PUSL): 2.208 voturi (1,72%)

6. Valentin Coman (PRM): 2.121 voturi (1,65%)

7. Vlad Milotoi (PLUS): 1.454 voturi (1,13%)

8. Dumitru Niculae (AUR): 1.354 voturi (1,05%)

Total alegători prezenți la urne: 136.692

Prezența: 53,88%

Total voturi valabil exprimate: 128.072

Voturi nule: 8.540

depunerecandidatura2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.