N. Cionoiu: Intrarea României în programul Visa Waver va fi o urmare naturală a dezvoltării parteneriatului economic dintre SUA și România

N. Cionoiu: Intrarea României în programul Visa Waver va fi o urmare naturală a dezvoltării parteneriatului economic dintre SUA și România

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, salută vizita efectuată de premierul Marcel Ciolacu în SUA, evidențiind avantajele care rezultă în urma acestei călătorii.

“Vizita premierului Marcel Ciolacu în SUA reprezintă un mare beneficiu deoarece este o oportunitate uriașă pentru România.

Scopul principal al vizitei este de a extinde Parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite, precum și atragerea de noi investiții, aducând astfel multe oportunități în economia și securitatea țării noastre.

Intrarea României în programul Visa Waver va fi o urmare naturală a dezvoltării parteneriatului economic dintre SUA și România. Acest program rezolvă problema liberei circulații a cetățenilor români către Statele Unite, începând din anul 2025. Investitorii americani din România vor fi primii susținători ai țării pentru programul Visa Waver.”, a scris parlamentarul călărășean pe Facebook care a mai subliniat că “România poate deveni o destinație importantă a investițiilor economice americane în tehnologia datelor și în domeniul energetic. De asemenea poate fi un pilon al marilor investiții americane din zona strategică a Mării Negre!

De aceea Premierul României a insistat foarte mult pe extinderea parteneriatului strategic și în domeniul economic, unde există un interes reciproc între cele două state.”

Premierul Marcel Ciolacu a efectuat vizita de lucru împreună cu o delegaţie guvernamentală din care fac parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminiţa Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, şi Radu Oprea, ministrul Economiei. Vizita oficială se încheie miercuri la New York, acolo unde la Sediul Națiunilor Unite, premierul va purta discuții cu Antonio Guterres - secretarul general al Naţiunilor Unite şi cu Dennis Frances - preşedintele Adunării Generale ONU.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.