N. Cionoiu: Continuăm să susținem agricultura!

N. Cionoiu: Continuăm să susținem agricultura!

PSD, partidul care a sprijinit întotdeauna agricultura, prelungește cu încă trei ani perioada de reducerea a accizei la motorină, până la 31 decembrie 2026, pentru ca fermierii să aibă un cost de producție cât mai competitiv posibil și o rentabilitate menită să consolideze agricultura națională., a susținut senatorul Nicușor Cionoiu pe o rețea de socializare.

“Acciza la motorină folosită de fermierii români este la cel mai mic nivel posibil permis de reglementările Uniunii Europene. Trebuie să luăm cele mai bune măsuri în ceea ce privește domeniul agricol, astfel încât să crească cât mai mult nivelul de siguranță alimentară al țării. România a fost și trebuie să rămână o forță agricolă în Uniunea Europeană.”, se mai arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook de parlamentarul social-democrat.

Această măsură a reducerii accizei la motorina pentru agricultură se adaugă și completează subvențiile acordate la timp și alte numeroasele programe de susținere financiară (tomata, legume, ovine, suine, etc). În viziunea PSD, România a fost și trebuie să rămână o forță agricolă în Uniunea Europeană, iar noi, ca țară, trebuie să ajungem la un cât mai mare nivel de siguranță alimentară.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.