Ileana | Răzvan Alexandru: La noi în comună nu e vorba de o schimbare ci de o continuitate

Ileana | Răzvan Alexandru: La noi în comună nu e vorba de o schimbare ci de o continuitate

Tânărul Răzvan Alexandru este propunerea PSD Călărași pentru funcția de primar al comunei Ileana, condusă de 6 mandate de tatăl său.

Răzvan Alexandru a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că obiectivele sale majore vizează continuare proiectelor prezente dar și accesarea altora în beneficiul real al locuitorilor care formează comunitatea din Ileana.

“Mulțumesc domnului președinte Iliuță, actualului primar și cetățenilor comunei noastre pentru încrederea acordată..

La noi în comună nu e vorba de o schimbare și de o continuitate deoarece actualul primar e un vechi membru PSD. E primar la al 6-lea mandat consecutiv iar legătura dintre noi e foarte strânsă.

Doresc să continui proiectele atât de frumoase începute iar unele dintre ele chiar finalizate, să accesăm multe alte proiecte iar în întâmpinarea acestor lucruri vin cu o echipă de tineri consilieri dornici și cu putere de muncă.”, a declarat tânărul Răzvan Alexandru.

La localele din urmă cu 4 ani, actualul primar Corneliu Alexandru a fost votat de 1042 de cetățeni, însemnând 80,90% din voturile valabil exprimate. În Consiliul Local, PSD deține 10 mandate din 13 posibile.

razvanalexandruileana2024alegeri

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.