Sohatu | Claudia Odorog: Îmi doresc să continui proiectele începute în comuna noastră, să aduc și altele noi dar și o viziune nouă asupra lucrurilor

Sohatu | Claudia Odorog: Îmi doresc să continui proiectele începute în comuna noastră, să aduc și altele noi dar și o viziune nouă asupra lucrurilor

Pentru Primăria comunei Sohatu, PSD Călărași a desemnat-o candidată pentru funcția de primar la localele din 9 iunie pe Claudia Odorog, viceprimar în funcție. Cadru didactic, Claudia Odorog a punctat joi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul PSD Călărași, principalele obiective pe care le are în vedere pentru mandatul 2024-2028. E vorba de infrastructură, sănătate, învățământ, cultură, investiții de care orice comună are nevoie pentru o dezvoltare reală și sustenabilă.

“Îmi doresc să continui proiectele începute în comuna noastră, să aduc și altele noi dar și o viziune nouă asupra lucrurilor.

Avem nevoie de îmbunătățiri în ceea ce privește infrastructura. Trebuie să continuăm proiectul de apă început, să extindem rețeaua de apă astfel încât toți locuitorii să beneficieze de apă potabilă. Trebuie să asfaltăm întreaga comună astfel încât să ajungem la standardele cerute de zilele noastre. Trebuie să investim în învățământ, să modernizăm spațiile din învățământ, să ne dotăm laboratoarele și aici vorbesc în calitate de profesor pentru că se simte nevoia unor spații moderne. Copiii trebuie să aibă la dispoziție tot ceea ce e necsar derulării în condiții optime a actului de învățământ.

Avem nevoie să investim în sănătate și să modernizăm dispensarul uman iar serviciile medicale să fie la un standard ridicat. Avem nevoie și de o rețea de canalizare. Trebuie să sprijinim și cultura. Îi vom avea alături pe domnul președinte Iliuță precum și Consiliul Județean iar toate aceste mari proiecte să prindă contur.”, a declarat Claudia Odorog.

claudiaodorogsohatumacheta2024

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.