PNL / Filipescu: E un tandem care merge la Primărie. Mesaj pentru Dragoş Coman!

PNL / Filipescu: E un tandem care merge la Primărie. Mesaj pentru Dragoş Coman!

Senatorul Răducu Filipescu a susţinut vineri că liberalii propun călărăşenilor pentru Primărie, la localele de anul viitor, un tandem format din actualul primar, Dan Drăgulin şi viceprimarul, Viorel Ivanciu, despre care spune că, cel puţin momentan, e cea mai bună variantă. „E un tandem care merge la Primărie: Drăgulin – Ivanciu. Merg împreună şi vom vedea care va fi situaţia. Dar la ora actuală, nu avem o variantă mai bună” a precizat Filipescu.

Adevăratul lider al PNL Călăraşi a explicat şi motivul pentru care celălalt viceprimar, Dragoş Coman, transferat în partid în urmă cu vreo 4 ani, a fost lăsat în afara „combinaţiei”. Deocamdată Coman n-a făcut nicio declaraţie publică că se alătură acestui tandem. În momentul în care va face declaraţie publică că va merge alături de Drăgulin şi Ivanciu va intra şi el în această combinaţie. Dar deocamdată, e reţinut!” a mai afirmat Filipescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.