E. Dumitru: Îmi declar, public, susținerea față de Florin Cîțu | E. Dumitru: Sunt convins că performanțele lui Orban vor continua și după 25 septembrie

E. Dumitru: Îmi declar, public, susținerea față de Florin Cîțu | E. Dumitru: Sunt convins că performanțele lui Orban vor continua și după 25 septembrie

După ce pe 17 iunie susținea pe Facebook că e „convins că performanțele lui Orban vor continua și după 25 septembrie iar reușitele viitoare le vom contabiliza în aceeași echipă” (încerc să traduc: Orban va conduce partidul în calitate de președinte și după Congres!), pe 15 septembrie, exact după 90 de zile, Emil Dumitru s-a sucit și și-a declarat tot pe Facebook susținerea pentru rivalul lui Orban, Florin Cîțu, argumentându-și “opțiunea” “Pentru că PNL are nevoie de o #schimbare, de o reformă politică și administrativă bazată pe expertiza unei noi generații de politicieni, dar și de o stabilitate politică care să consolideze încredere românilor în guvernarea PNL.”

Omu' ăsta e măcar consecvent? Răspuns corect: Nu!

Acesta este Emil Dumitru sau mai bine zis caracterul lui de care s-au lămurit și colegii lui din partid care i-au întors spatele în iulie când tânjea pentru una din funcțiile de primvicepreședinte al filialei județene. Creație politică a lui Orban care după ce l-a pus cu mâna sa secretar de stat la MADR, l-a impus cu forța, în toamna anului trecut, la Călărași, și peste organizația județeană, sfidând Statutul, poziție care i-a adus ulterior și mandatul de deputat, Dumitru (nici acum n-a explicat legăturile sale mai mult sau mai puțin sulfuroase cu Jidvei-ul!), confirmă că este și va îmbătrâni ca un simplu coate goale în politică, dispus să trădeze, fără nicio remușcare, în orice moment pentru o sinecure în plus.

Din păcate, Emil Dumitru nu e singura surpriză neplăcută din acest punct de vedere. Ba chiar aș putea spune că e pistol cu apă. Pentru că cel mai emblematic “trădător” din PNL Călărași rămâne Răducu Filipescu. În 2009, fostul “lider maximo” l-a trădat pe Călin Popescu Tăriceanu, desi-l ajutase să-și păstreze funcția de președinte al CJ Călărași, alocând de la buget sume uriașe pentru acele vremuri pentru primary ca să-I aducă voturi, pentru a urca în barca lui Crin Antonescu. Prin 2014 la prezidențiale “se hârjonea” cu Ponta și oamenii lui, isprava sa ajungând și la urechile lui Iohannis pentru ca în 2021, să-l părăsească pe Orban pentru Cîțu. Un adversar de la PSD, Dumitru Coarnă a dezvăluit deunăzi și motivul: A avut de ales între Rahova și Cîțu. Și nu e singurul din partid!

Dar, Dumitru e încă tânăr așa că are timp suficient la dispoziție să-și depășească predecesorul!

Emil Dumitru, postare pe Facebook, 24 septembrie: Ne așteaptă ani importanți pentru România. Cu ajutorul fondurilor europene vom pune țara noastră pe harta dezvoltării, iar de accesarea acestor bani depinde modernizarea tuturor unităților administrative, în următorul deceniu.

Mai mult decât oricând, liberalii trebuie să fie uniți și conștienți de parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis pentru o guvernare în beneficiul cetățenilor.

✅Sunt motivele pentru care mâine, la congres, îl susțin pe Florin Cîţu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Este singurul care poate păstra, viabil, parteneriatul cu președintele României pentru o guvernare liberală durabilă.

🔜Împreună facem România liberală!

 

Emil Dumitru, postare pe Facebook, 15 septembrie: A venit momentul unei alegeri asumate! Iar prezența lui Florin Cîţu în cadrul Comitetului Director Județean al liberalilor călărășeni pentru prezentarea moțiunii ”România Liberală” și votul de încredere acordat este dovada că avem nevoie de această schimbare pentru a putea face politică pentru comunitățile călărășene, pentru oameni, pentru viitorul tuturor!

Îmi declar, public, susținerea față de Florin Cîțu, în competiția internă pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. O alegere argumentată, cu gândul la viitorul județului Călărași, locul unde m-am născut și m-am format ca om.

De ce Florin Cîțu?

Pentru că PNL are nevoie de o #schimbare, de o reformă politică și administrativă bazată pe expertiza unei noi generații de politicieni, dar și de o #stabilitate politică care să consolideze încredere românilor în guvernarea PNL.

Argumentele mele fac parte din perspectiva unei dezvoltări economice de succes, implementată de premierul Florin Cîțu, o industrie alimentară și o agricultură în concordanță cu nevoile fermierilor și nu în ultimul rând punctez curajul și libertatea de a alege liderul care poate construi o Românie #liberală.

 dumitrusicitu

Emil Dumitru, postare pe Facebook, 17 iunie: Astăzi se împlinesc fix patru ani de când Ludovic Orban a devenit liderul Partidului Național Liberal, patru ani în care PNL a câștigat bătălii politice importante, trei rânduri de alegeri și guvernarea. Iar cel mai important este faptul că, în acești patru ani, orice membru s-a regăsit în colegul Ludovic Orban, omul care și-a câștigat încrederea echipei prin omenie și leadership autentic.

🤝Sunt convins că performanțele lui #Orban vor continua și după 25 septembrie, iar reușitele viitoare le vom contabiliza în aceeași #echipă.

Pentru fiecare dintre noi, Ludovic Orban rămâne #Loial #Oamenilor!

dumitruorban2cumasti

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.