D. Drăgulin: Pasajul de la Drajna, o investiție prioritară a Guvernului Orban

D. Drăgulin: Pasajul de la Drajna, o investiție prioritară a Guvernului Orban

Liderul PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, a salutat decizia Consiliului interministerial de avizare lucrări publice de interes national care a avizat favorabil proiectul privind pasajul suprateran de la Drajna menţionând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că investiţia reprezintă o prioritate pentru Guvernul condus de Ludovic Orban.

“Consiliul interministerial de avizare lucrări publice de interes național și locuințe a avizat favorabil investiția realizării pasajului suprateran de la Drajna!

Guvernul liberal condus de Ludovic Orban urgentează, astfel, această investiție, prin obținerea avizului favorabil al obiectivului ”Pasaj denivelat superior pe DN21 km 105+500”, al cărui beneficiar este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere/DRDP Constanța, și care are o valoare totală de 133.429.000 lei, inclusiv TVA.

Pasajul suprateran va avea o lungime de 2,739 km, iar durata execuției lucrărilor va fi de 18 luni.

Guvernul PNL demonstrează astfel că are ca prioritate investiții în infrastructura de transport, pentru relansarea economiei. Guvernul Orban este alături de județul Călărași și, sper eu, vom mai primi vești bune în curând!” a scris pe Facebook Dan Drăgulin, preşedinte PNL Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.