PNL / C. Corbu: Noi,100%, vom învinge. Așa ne arată și sondajele recente!

PNL / C. Corbu: Noi,100%, vom învinge. Așa ne arată și sondajele recente!

Primvicepreşedintele PNL Călăraşi, Constantin Corbu a dat asigurări, prin intermediul unui mesaj postat sâmbătă seară pe contul personal de Facebook că în organizaţia judeţeană predomină „unitatea şi încrederea între membri”, subliniind că liberalii vor câştiga „100%” alegerile, la Călăraşi, potrivit „sondajelor recente”. Corbu şi-a „înţepat” şi rivalii de la PSD pe care-i acuză că vor să destabilizeze PNL-ul prin racolarea unor primari ademeniţi cu „promisiuni de bani”

“În calitate de primvicepreședinte al Organizației județene a PNL Călărași, vă asigur că unitatea și încrederea între membrii noștri este foarte bună, că majoritatea primarilor și aleșilor locali, dar și a viitorilor candidați, aleși pentru a câștiga, sunt cu adevărat liberali. Nu mai discutați despre cei care încearcă să destabilizeze PNL-ul, prin amenințări, promisiuni de bani, așa zise manevre și racolare de câțiva (4 primari). Ei nu vor reuși, vor destabiliza și partidul unde au fugit și noi 100%, vom învinge. Așa ne arată și sondajele recente!” a scris, pe Facebook, Corbu care a continuat “Noi avem obligația să obținem în continuare încrederea majorității locuitorilor, să facem lucruri bune pentru toți locuitorii, să candidăm și să câștigăm!”

Corbu a încheiat manifestându-şi bucuria că în tabăra rivalilor de la PSD au apărut scandalurile fără să ofere şi detalii în acest sens. “Ne bucurăm că scandalurile au început să răsară la alții (știți cum și despre cine este vorba)!” a conchis primvicepreşedintele PNL Călăraşi, Constantin Corbu, din 2012 încoace primar al comunei Grădiştea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.