M. Dulce, mesaj pentru reprezentanţii mediului de afaceri: Uşa mea este deschisă!

M. Dulce, mesaj pentru reprezentanţii mediului de afaceri: Uşa mea este deschisă!

Îmbunătăţirea relaţiei cu mediul de afaceri a devenit o provocare majoră pentru Executivul Primăriei Călăraşi, a anunţat primarul Marius Dulce care şi-a exprimat disponibilitatea totală pentru susţinerea investitorilor locali şi externi în actualul context economic şi sanitar.

„Uşa mea este deschisă! Am discutat deja cu cei din conducerea Donalam. Aş vrea să ma întâlnesc şi cu reprezentanţii Tenaris, Saint Gobain să aflăm ce probleme au şi cum am putea să-i sprijinim, să vedem ce proiecte comune putem să dezvoltăm împreună.

Am avut o rundă de discuţii şi cu conducerea societăţii Gimart pentru a promova acolo un proiect. E limpede, uşa este deschisă, suntem aproape de toţi investitorii. Mai mult de atât, am iniţiat şi primii paşi pentru a lua în autoritate publică 50 de ha din fostul Siderca pentru a dezvolta în următorii ani un parc industrial, cu toate facilităţile legale, obiectivul primordial fiind crearea de noi locuri de muncă.”, a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă, primarul, Marius Dulce.