Locuri de muncă în Germania

Locuri de muncă în Germania

Angajatorul Restaurant Der Brunnenhof, Germania (landul Bavaria, regiunea Franconia Inferioară) oferă prin intermediul rețelei EURES România, locuri de muncă vacante în industria restaurantelor (bucătar, ospătar, lucrător în bucătărie).

Descriere loc de muncă: salariații se vor ocupa de aranjarea meselor, consilierea oaspeților, pregătirea de preparate regionale proaspete, a la carte, organizarea bucatariei, pregatirea mancarurilor pentru evenimente (garnituri, fripturi, preparate la tigaie), pregatirea diferitelor feluri de mancare din bucataria franconiana, aranjarea salatelor, a garniturilor, a deserturilor, a preparatelor reci, curatarea si spalarea legumelor inainte de preparare , curatenie in spatiile restaurantului, vanzarea produselor, intocmirea facturilor si colectarea platii.

Cerințe: cunoasterea limbii germane, nivel A2 si B1, disponibilitate pentru program de lucru variabil, capacitatea de a lucra atat independent cat si in echipa cu implicare, creativitate si flexibilitate; Plata muncii: salariul oferit porneste de la 13 euro brut /ora-lucrator in bucatarie; 15 euro brut/ora- ospatar si 18 euro brut/ora- bucatar. Alte beneficii: angajatorul poate acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Durata contractului: contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part time. Modalitatea de aplicare: Se va trimite CV-ul, completat la calculator în limba germana, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu precizarea „Koch/Kochin, persoana de contact dl.Christian Hemmert

Data limita de aplicare: 31.05.2023.

Compartiment Resurse Umane, Salarizare, Comunicare, Secretariatul Consultativ si EURES

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de munca Calarasi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.