23 persoane selectate pentru a ocupa un loc de muncă și o persoană încadrată pe loc, la Bursa Generală organizată de AJOFM Călărași

23 persoane selectate pentru a ocupa un loc de muncă și o persoană încadrată pe loc, la Bursa Generală organizată de AJOFM Călărași

Astăzi, 12 mai, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă,in foaierul Centrului Cultural Județean „Barbu Stirbei” Călărași precum și la sediul Agenției Locale Oltenița.

Pentru organizarea acestui eveniment au fost contactaţi 440 agenţi economici care au oferit un număr de 358 locuri de muncă adresate atât persoanelor calificate cât și celor necalificate, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în domenii de activitate precum: confecţii textile, alimentaţie publică, servicii și comerț, construcții precum și alte activități.

Acțiunea s-a bucurat de prezența a 24 agenți economici, 20 la bursa organizată în Călărași și 4 la Oltenița. Numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prezente la acțiune, s-a ridicat la 124 participanți, din care 84 la Călărași și 40 la Oltenița.

În urma desfăşurării interviurilor cu angajatorii, 23 persoane au fost selectate pentru a ocupa un loc de muncă, aceștia urmând a se prezenta în zilele următoare la sediile angenților economici si o persoana a fost incadrata pe loc ocupand un post de sofer.

Persoanele participante la Bursă care nu dețineau nicio calificare au avut posibilitatea de a se înscrie la unul dintre programele de formare profesională oferite gratuit de AJOFM Călărași.

Obiectivul principal al acestei măsuri active de combatere a şomajului îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin intermedierea unui dialog direct între agenţii economici interesaţi şi solicitanţii de loc de muncă.

Compartimentul Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.