CCIA Călărași organizează, vineri, Topul Firmelor, ediția a XXIX-a

CCIA Călărași organizează, vineri, Topul Firmelor, ediția a XXIX-a

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Călărași organizează vineri, 25 noiembrie, Topul Firmelor din județul Călărași.

“Ajuns la a XXIX-a ediție, TOPUL Firmelor din județul Călărași este un eveniment al comunității de afaceri locale, al celor care prin perseverență și pasiune au reușit să ducă activitatea la nivel de excelență. Acum când existența noastră își face loc printre crize de tot felul, faptul de a fi împreună reprezintă cheia și esența forței noastre, o comunitate de afaceri puternică.”, susține președintele CCIA Călărași, Marian Drăgan.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 14.00 la restaurantul “La Sălcii”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.