122 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

122 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 122 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Finlanda - 60 locuri de muncă pentru: mecanic auto; muncitor necalificat - culegător fructe de pădure, alte fructe şi legume;

Danemarca - 30 locuri de muncă pentru: îngrijitor persoane;

Polonia - 15 locuri de muncă pentru: muncitor depozit - operator stivuitor; asistent producţie; operator maşină CNC;

Norvegia - 11 locuri de muncă pentru: vopsitor auto; tinichigiu auto; farmacist; sticlar/ şlefuitor sticlă; sticlar/ artizan sticlă;

Malta - 4 locuri de muncă pentru: inginer constructor; farmacist; inginer servicii IT;

Lituania - un loc de muncă pentru: instalator, montator ţevi;

Germania - un loc de muncă pentru: tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.