ANAF | Webinar cu tema „Înrolarea în PatrimVen a autorităţilor/instituţiilor publice şi de interes public”

ANAF | Webinar cu tema „Înrolarea în PatrimVen a autorităţilor/instituţiilor publice şi de interes public”

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în data de 27 octombrie 2023, începând cu ora 11.00, un webinar privind „Înrolarea în PatrimVen a autorităţilor/instituţiilor publice şi de interes public”, conform prevederilor Ordinului Ministrului Finantelor nr. 109/ 2022 pentru aprobarea Procedurii privind înrolarea, precum și modalitățile de acces în PatrimVen.

Timp de două ore, funcționarii din cadrul structurilor de asistență contribuabili vor clarifica definiţiile, criteriile privind procedura înrolării, implicaţiile şi formularistica aferente temei, oferind totodată și răspunsuri la sesiunea de întrebări din partea participanților.

Înscrierea este facilă, direct pe portal, și se poate efectua până la data şi ora începerii seminarului, în limita locurilor disponibile.

ANAF publică, lunar, pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor, lista seminariilor web la care poate participa orice contribuabil.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.