AJFP Călărași | Modificarea Declarației 112

AJFP Călărași | Modificarea Declarației 112

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Călărași informează contribuabilii că, în Monitorul Oficial nr. 174 din 19 februarie 2021 a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor nr. 203 din 16 februarie 2021 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a "Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate".

Modificarea Declarației 112 a fost necesară datorită apariției următoarelor acte normative:Legea nr. 296/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal;Legea nr. 298/2020 pentru completarea Legii nr. 53/2003 Codul muncii;Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene;Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății.

Formatul electronic al declarației 112 actualizat,este deja disponibil pe portalul ANAF în secțiunea Servicii Online, Declarații electronice/Declarații fiscale.

Reamintim contribuabililor că termenul pentru depunerea declarației este lunar, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare pentru care se plătesc veniturile sau trimestrial până la data de 25 inclusiv a lunii următoare trimestrului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.