ADR Sud Muntenia | Andreea Mirela Tache, premiată în cadrul Galei „Femeia – manager de succes”

ADR Sud Muntenia | Andreea Mirela Tache, premiată în cadrul Galei „Femeia – manager de succes”

Miercuri, 6 martie 2024, a avut loc la Pitești, Gala „Femeia – manager de succes”, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Argeş. Evenimentul este un gest de recunoaștere la adresa efortului pe care femeia îl face pentru a reuși în lumea afacerilor. Astfel, Andreea-Mirela Tache, directorul Cabinetului Directorului General, în cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, a primit o Diplomă de excelență acordată în semn de apreciere și recunoștință pentru întreaga activitate depusă în slujba comunității, îndeosebi pentru contribuția importantă la dezvoltarea județului Argeș și a Regiunii Sud-Muntenia.

La ceremonie au participat, alături de președintele CCIA Argeș, George Caval, directorul general al ADR Sud-Muntenia, Liviu Gabriel Mușat, ministrul muncii și solidarității sociale, Simona Bucura-Oprescu, precum și personalități ale vieții publice.

Onorată de distincția primită, Andreea-Mirela Tache a declarat că ingredientul principal al reușitei în carieră este „să îți placă ceea ce faci, apoi: dorința de a învăța, adaptabilitate, perseverență, viziune, strategie, răbdare. (...) Pentru a obține succesul în carieră, trebuie să ai o viziune clară asupra obiectivului propus, să nu te sperie ideea eșecului, să ai oameni aproape care să te susțină, să fii deschisă la noi oportunități și dispusă să o iei de la capăt, dacă va fi cazul. Să ai capacitatea de a conduce un colectiv cu o mână de fier într-o mănușă de catifea.”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia (PR SM) 2021-2027, reamintește că în data 15 martie 2024, ora 08:00, începe depunerea de proiecte în cadrul apelului destinat microîntreprinderilor și întreprinderilor mici - Prioritatea 1 - „O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice”, RSO1.3 - „Intensificarea creșterii sustenabile și creșterea competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive”, Operațiunea A - „Intensificarea creșterii sustenabile și a competitivității microîntrepinderilor și întreprinderi mici din regiunea Sud-Muntenia”.

Bugetul alocat apelului de proiecte este de peste 47 milioane de euro, iar investițiile vor viza activitățile specifice: digitalizării microîntreprinderilor și întreprinderilor mici, internaționalizării; economiei circulare; certificării și omologării proceselor și produselor/ serviciilor.

Totodată, în data de 1 martie a fost lansat apelul de proiecte aferent Priorităţii 1 - „O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice”, RSO1.3 - „Intensificarea creșterii sustenabile și creșterea competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive”, Operațiunea B - „Intensificarea creșterii durabile și a competitivității microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și întreprinderilor mijlocii din regiunea Sud-Muntenia, cu un buget de 144 milioane de euro. Depunerea proiectelor se va face în data de 30 aprilie 2024, ora 08:00.

Provocarea Agenției este de a contracta cât mai repede proiectele care se vor depune, aproximativ 350 de milioane de euro, inclusiv supracontractare, astfel încât până la sfârșitul anului acestea să înceapă să genereze cheltuieli. Directorul Cabinetului Directorului General a transmis, în încheiere, mult succes mediului de afaceri argeșean în scrierea și implementarea proiectelor.

tachemirela1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.