251 locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Călăraşi

251 locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Călăraşi

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Calarasi, sunt disponibile 251 locuri de munca.

Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: ingrijitor curatenie – 63; manipulant marfuri – 50; agent de securitate – 25; operator confectioner confectii textile – 30; muncitor necalificat 24; expert administratie publica-5; gestionar-5;

Din cele 251 locuri de munca declarate vacante de angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, 9 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (consilier juridic, expert administratie publica si consilier exploatare si intretinere a domeniului public si privat, contabil), 8 - pentru persoanele cu studii liceale (muncitor calificat-mecanic), lucrator comercial, ucenic, ajutor bucatar, vanzator, decorator produse cofetarie, 41- in domeniul confectiilor textile (operator confectioner, confectioner masinist), 71- (administratie publica – servicii publice), 128 (alte activitati – sef echipa, electrician, mecanic utilaj, manipulant marfuri, gestionar, maseur, agent vanzari, mecanic auto, electrician auto, stivuitorist, instalator, sudor (taietor), patiser, modelator; 11 - in domeniul constructiilor daca au absolvit un curs de calificare (zidar, dulgher, montator pereti gips carton, instalator sanitar-termice).

Precizam faptul ca baza de date este dinamica, actualizandu-se in timp real in functie de locurile de munca declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numarul repartitiilor emise in vederea ocuparii.

Oferta locurilor de munca vacante la nivel judetean poate fi accesata pe site-ul anofm.ro/ajofmcl si pe pagina de facebook – www.facebook.com/AJOFMCalarasi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.