126 locuri de muncă vacante la nivelul județului Călărași

126 locuri de muncă vacante la nivelul județului Călărași

Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Călărași, sunt disponibile 126 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru:

- operator confecționer confecții textile - 40;

- muncitor necalificat - 22;

- agent securitate - 10;

- mașinist la mașini pentru terasamente - 4;

- lucrător comercial - 5;

- economist - 1;

- asistent medical BFT (balneofiziokinetoterapie și recuperare) -1;

- fiziokinetoterapeut -1;

- șofer - 3;

- tractorist -1;

- electrician - 3;

- operator birou schimb - 2;

- sudor - 2;

- mecanic utilaje - 3;

- instalator sanitar - 4;

Din cele 126 locuri de muncă declarate vacante de angajatori la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, 3 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 47- pentru persoanele cu studii liceale: mașinist la mașini pentru terasamente, lucrător comercial, operator confecționer, contabil, decorator produse cofetărie, operator birou schimb, operator xerox ); 8 - în administrație publică/servicii publice (operator xerox, șef sector, sef district, constructor/asfaltator, mașinist la masini pentru terasamente), 13 în construcții (zidar, sudor, dulgher, mecanic utilaje, fierar, instalator), 45 (alte activități - cosmetician, manichiurist, manipulant mărfuri, șofer, agent securitate, lucrător bucătarie, decorator produse cofetărie, bucătar, vânzator, agent de securitate, inspector daune, consultant asigurare).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se in timp real în funcție de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numărul repartițiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel județean poate fi accesată pe site-ul anofm.ro/ajofmcl si pe pagina de facebook: www.facebook.com/AJOFMCălărași

Compartiment Resurse Umane, Salarizare, Comunicare, Secretariatul Consultativ și EURES

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.