CJCC | Invitație la film: Ultimul duel – 2D

CJCC | Invitație la film: Ultimul duel – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Ultimul duel – 2D, după cum urmează:

19-21.11.2021, orele: 17.00 și 20.00

23-25.11.2021, ora: 18.00

Ultimul duel – 2D

Regia: Ridley Scott

Cu: Matt Damon, Jodie Comer, Ben Affleck

Gen film: Acțiune, Dramă, Istoric

Durată: 142 minute

Clasificare: N15  

Premiera în România: 15.10.2021

Bazat pe evenimente reale, filmul analizează ipotezele cunoscute despre ultimul duel consimțit din Franța între Jean de Carrouges și Jacques Le Gris, doi prieteni care devin aprigi rivali.

Carrouges este un cavaler respectat, cunoscut pentru curajul și priceperea pe câmpul de

luptă. Le Gris este un nobil normand, faimos pentru inteligența și elocvența sa. Soția lui

Carrouges, Marguerite, acuză că a fost agresată de Le Gris, acuzație pe care acesta o neagă; ea insistă să facă publice detalii despre presupusa agresiune, ceea ce este văzut ca un act extrem de curaj și, totodată, de sfidare, care îi pune viața în pericol. Așa se ajunge la duel, o soluție crudă care le pune tuturor viața în mâinile Domnului.

https://www.youtube.com/watch?v=EHb_EGTniYM

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

ultimulduel

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.