CJCC | Invitație la film: Regele Arthur – 2D

CJCC | Invitație la film: Regele Arthur – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Regele Arthur - 2D, după cum urmează:

05 - 07.04.2024, ora: 17.00

09 - 11.04.2024, ora: 17.00

Luni filmul nu va rula.

Regele Arthur - 2D

Regia: Simon Cellan Jones

Cu: Mark WahlbergNathalie EmmanuelSimu Liu

Gen film: Aventură

Durata: 1h 47 m

Rating: AG

Premiera în România: 29.03.2024

Bazat pe o poveste reală incredibilă, Regele Arthur e povestea lui Light, un aventurier disperat după o ultimă șansă de a câștiga alături de o echipă de atleți Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica Dominicană. Pe măsură ce echipa este împinsă până la limitele extreme ale rezistenței, Arthur redefinește ce înseamnă cu adevărat victoria, loialitatea și prietenia.

https://www.youtube.com/watch?v=wjDJNEPghNY

regelearthurfilm

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.