Măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele din acest sfârșit de săptămână

Măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele din acest sfârșit de săptămână

La sfârșitul acestei săptămâni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași și Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice și religioase organizate în județul nostru, după cum urmează:

- ,, ZILELE DIASPOREI” organizat de Consiliul Județean Călărași prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași, pe platoul Consiliului Județean Călărași și al Palatului Prefecturii Călărași, în zilele de 14 și 15 august;

- Zilele orașului Budești, în perioada 13- 15 august, și Ziua comunei Grădiștea, duminică, 15 august;

- Ziua Marinei Române, municipiul Călărași - Parcul Central, duminică, 15 august.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane turbulente.

Pentru buna desfășurare a acestor evenimente, Jandarmeria Călărași recomandă participanților următoarele:

- să respecte regulile stabilite de organizatori și cele impuse în actualul context pandemic;

- să nu participe în stare de ebrietate și să nu consume băuturi alcoolice decât în locurile special amenajate în acest scop;

- să evite implicare în conflicte de orice natură;

- să supravegheze cu atenție copiii pentru a preveni rătăcirea acestora în zonele aglomerate;

- să fie atenți la bunurile personale pentru prevenirea furturilor.

Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct, celei mai apropiate patrule de jandarmi.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.