ISJ Călăraşi | Cristina Drăgan nu mai e director al Liceului Tehnologic ' 'Nicolae Bălcescu” Oltenița

ISJ Călăraşi | Cristina Drăgan nu mai e director al Liceului Tehnologic ' 'Nicolae Bălcescu” Oltenița

Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi a remis astăzi presei un comunicat referitor la materialul audio-video difuzat pe reţele de socializare dar şi în mass-media în data de 19 mai 2021, în care este surprins un incident care a avut loc la Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” Oltenița.

„Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Călărași s-a autosesizat, în urma informațiilor primite de la presa locală și a constituit o comisie, coordonată de inspectorul școlar general adjunct, care s-a deplasat, de urgență, la Liceul Tehnologic ''Nicolae Bălcescu” Oltenița.

Totodată, inspectorul școlar general a convocat întrunirea, în ședință extraordinară, a membrilor consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Călărași, cu propunerea de aprobare a încetării detașării în funcția de director al Liceului Tehnologic ”Nicolae Bălcescu” Oltenița a doamnei Drăgan Cristina. Până la momentul începerii ședinței consiliului de administrație, doamna Drăgan Cristina și-a înaintat demisia din funcția de director.

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Călărași a emis decizia de încetare a detașării în funcția de director al Liceului Tehnologic ' 'Nicolae Bălcescu” Oltenița a doamnei Drăgan Cristina, începând cu data de 20 mai 2021.

Cercetarea disciplinară a doamnei profesor Drăgan Cristina va fi dispusă de către consiliul de administrație al unității de învățământ, conform Art.280, alin. (3A1) din Legea educației naționale, Legea nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare și efectuată de către comisia de cercetare disciplinară constituită la nivelul unității de învățământ, conform Art. 280, alin. (4) din legea menționată anterior.

Inspectoratul Școlar Județean Călărași va monitoriza respectarea, la nivelul unității de învățământ, a prevederilor Art.280 din Legea nr.1/2011 și va comunica rezultatul cercetării și sancțiunile propuse.”, se arată în comunicatul de presă semnat de prof Raluca Maria Caraion, inspector general şcolar.

Profesoara bătăuşă, Cristina Drăgan care a oripilat pur şi simplu internetul cu corecţia severă aplicată unui elev în faţa clasei, este membru PNL Olteniţa, partid care a propulsat-o în urma alegerilor locale din septembrie 2020 în Consiliul Local municipal Olteniţa. Tot pe criterii politice a devenit şi director al Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu din Olteniţa.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.