I.S.U. Călăraşi, pe primul loc la faza zonală a Concursurilor profesionale ale serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

I.S.U. Călăraşi, pe primul loc la faza zonală a Concursurilor profesionale ale serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Lotul sportiv al I.S.U. Călăraşi a participat în judeţul Constanța la faza zonală a Concursurilor profesionale ale serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Pompierii militari călărăşeni s-au clasat pe locul întâi, calificându-se pentru etapa națională cu rezultate foarte bune.

În perioada 26 - 28 Iulie 2023 a avut loc etapa zonală a Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, la care au participat loturi sportive ale pompierilor din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă Constanța, Ialomiţa, Tulcea și Călăraşi.

Cele 4 probe de „foc”, care compun competiţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă sunt: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Dispozitivul de intervenţie la motopompă”, fiecare dintre acestea presupunând multă pricepere, antrenament, viteză de reacţie şi nu în ultimul rând multă îndemânare.                                      

În urma disputării celor patru probe ale concursurilor, clasamentul general al fazei zonale a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Profesioniste pentru situații de urgență din România a arătat astfel: locul 1 - ISU Călărași, locul al II-lea – ISU Constanța, locul al III-lea - ISU Tulcea şi locul al IV-lea ISU Ialomița.

Lotul sportiv al I.S.U. Călăraşi a obţinut rezultate foarte bune la toate cele patru probe de concurs, ceea ce ne dă speranțe și ne face să ne îndreptăm privirea către podiumul etapei finale, unde intră în concurs cele mai bune loturi din România.

Felicitări tuturor competitorilor! Cinste pompierilor călărăşeni pentru ambiția cu care au concurat și multă baftă mai departe!            

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.