Distrigaz Sud Reţele, precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale în județul Călărași

 Distrigaz Sud Reţele, precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale în județul Călărași

În vederea efectuării unor lucrări de modernizare la rețeaua de distibuție a gazelor naturale, Distrigaz Sud Rețele va sista alimentarea cu gazele naturale în municipiul Călărași și localitățile limitrofe, joi, 28 aprilie, în intervalul 08:00 - 16.00 astfel: str. Varianta Nord (tronsonul dintre calea ferată Călărași-Slobozia până în sensul giratoriu de la magazinul Dedeman), str. Prelungirea București, Cartierul Ceremag (străzile Bobâlna, Câmpului, G. Coșbuc, Tufănelelor, Porumbeilor, Bujorului, Ion Creangă, Aurel Vlaicu, Mircea Cel Bătrân), strada Prelungirea Sloboziei, localitățile Modelu și Tonea.

În urma acestei sistări temporare, circa 1100 de clienți casnici și non-casnici sunt afectați. Echipele Distrigaz Sud Rețele vor relua alimentarea cu gaze naturale a clienților afectați joi, 28 aprilie, începând cu ora 16:00.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.

Distrigaz Sud Rețele este lider în distribuția de gaze naturale în România, cu o expertiză de peste 45 de ani în acest domeniu, având 1.9 milioane de clienți, circa 20.000 km rețea și 2.800 de angajați. Distrigaz Sud Rețele deține licență de operare pentru distribuția de gaze naturale în 851 de localități, pe raza a 20 județe din sudul și centrul României: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Teleorman și Municipiul București

Biroul de Presă

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.